Fara surprize, va avea peste 6,500 de particpanti, si un american va lua titlul --sper sa fie un online pro. Ar fi fain, pentru un pro love mai recunoscut sa ia primul loc...totusi, mai sunt 12 zile şi 3 luni...haha
In prima zi 1,200 de insscrisi, si dupa day 1A Michael Mizrachi este pe locul 2...evident, totul se schimba, dar totusi...its nice. Raymer out in primele maini, nu am observat romani in 1A.
Nu, nu este, romanii sunt prezenti - doar ca au jucat acum la 1C, adica ieri. Acolo a fost Tardea, Ramon Cserei si parca Medesan, dar nu sunt sigur. De Dragomir nu stiu nimic ---aa si Alin Grasu
Nu cred că are vreo importanţă dacă Chan este in sau out. Sunt de părere că oricum nu mai rezistă mult şi Tony "Bond18" Dunst este în joc, ca chipleadeeeeeeeer....11!!""!
Out toţi romanii. Un noname este liderul in jetoane dupa ziua 5. Dunst este pe la mijloc, la fel si Galfond. In schimb Chan se tine tare de pozitia lui, este in top 10. Aici este si Bryin Kenny si altii..gogo
Online poker în general este un joc care devine profitabil pe termen lung, pe o scurtă durată norocul în poker este implicat mai mult. Informaţiile prezentate pe acest site de poker vă ajută la înţelegerea a diferitelor jocuri poker şi să deveniţi profitabili.